Cooks & Cooking


E: info@cooksandcooking.nl

 


Praktische training voor instellingskoks en voedingsassistenten

Het serveren van kwalitatief goede, gezonde en lekkere maaltijden is essentieel voor zorginstellingen en bedrijven. Daar zijn de meesten het over eens. Zorgorganisaties kunnen zich immers onderscheiden middels de maaltijdvoorziening. Toch gaat er door gebrek aan kennis en vakmanschap veel mis bij het bereiden, regenereren, de logistiek, het bestellen, het opzetten van restaurants en het gastheer/gastvrouwschap van de restaurant medewerkers.

Cooks & Cooking optimaliseert werkprocessen in de instellingskeuken en horeca. Zo zorgen wij bijvoorbeeld voor een betere maaltijdvoorziening door op de juiste manier te regenereren, minder derving door beter voorraadbeheer en verkooptechniek en minder verspilling door efficiëntere werkmethoden.

Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring opgedaan in alle soorten keukens. Van assemblage- productie- horecakeuken tot en met de front-office restaurants in Zorgcentra. Net als de markt zijn wij van Cooks & Cooking constant in beweging om onze service en ons product te verbeteren. Hierbij staan klantgerichtheid en kwaliteit vanzelfsprekend voorop.

Graag komen wij de mogelijkheden om uw instellingskeuken te optimaliseren in een vrijblijvend gesprek toelichten. Meer weten hoe Cooks & Cooking kan helpen? Neem contact met ons op via info@cooksandcooking.nl, bel 036 - 546 54 92 of lees verder wat wij voor u als zorginstelling of fabrikant kunnen betekenen.

Verspilling

In Nederland wordt jaarlijks voor ruim 4,4 miljard euro aan voedsel verspild. Een gigantische verspilling. De zorg doet daar dapper aan mee door iets meer dan twee miljard voor haar rekening te nemen. Er valt dus veel te winnen. Verspilling is veel duurder dan de meesten zich realiseren. Verspild voedsel kost per kilo € 6,50.

Goed regenereren voor een zorginstelling

Door gebrek aan kennis gaat er veel mis bij het regenereren van gerechten, de logistiek, het bestellen, het opzetten van restaurants en het gastheer/vrouwschap van de restaurantmedewerkers.
Probeer verspilling terug te dringen en besteed het geld dat ermee wordt uitgespaart aan een betere kwaliteit van de maaltijden. 
Cooks & Cooking is een begrip binnen veel voedingsdiensten in de zorg. Door de ervaring opgedaan bij tientallen verschillende locaties hebben onze medewerkers een brede en objectieve kijk op zaken.

Cooks & Cooking helpt

Onze medewerkers trainen op het juist regenereren, inkoop en bestelsysteem, productuitleg, maaltijdpresentatie, gastheer/vrouwschap, tegengaan van verspilling en meer…… Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht als u door ziekte of drukte een extra instellingskok nodig bent.

Training levert u direct besparing op, en leidt tot beter gemotiveerde medewerkers en minder ziekteverzuim. Graag komen wij de mogelijkheden in een vrijblijvend gesprek toelichten. Meer weten hoe Cooks & Cooking kan helpen? Neem contact met ons op via info@cooksandcooking.nl of bel 036 - 546 54 92.