Cooks & Cooking


E: info@cooksandcooking.nl

 


Gefeliciteerd!!

U heeft een contract afgesloten met een instelling c.q. bedrijf. En natuurlijk levert u een aantal verschillende concepten, volledig afgestemd op de doelgroep en de vraag vanuit de markt. Natuurlijk werkt u klant- en doelgericht. U groeit snel en u heeft een uitstekende reputatie in heel Nederland. Dus u heeft een naam hoog te houden! Maar wat gebeurt er met uw maaltijdcomponenten zodra uw chauffeur deze heeft afgeleverd?

Goed regenereren

Goed regenereren is een handeling die gedaan moet worden door mensen met verstand van zaken. De maaltijdcomponenten die u maakt zijn immers goed. U als fabrikant stopt veel tijd in de ontwikkeling van gerechten. Door een verkeerde aanpak bij het regenereren op locatie worden ze echter verknald met als gevolg dat bewoners en patiënten geen lekker eten voorgeschoteld krijgen. Vaak wordt er dan achteraf beschuldigend met de vinger naar de producent gewezen.  De meeste missers zijn op een eenvoudige manier te voorkomen. Toch blijft het op sommige plaatsen langdurig fout gaan, dag in dag uit.

Cooks & Cooking helpt

Cooks & Cooking traint voor u op locatie in het juist regenereren, maaltijdpresentatie, productuitleg, gastheer/vrouwschap in de front-office restaurants, presentatie verkoop en meer…..

Zodat u als fabrikant na vijf jaar uw samenwerking met een tevreden klant opnieuw kunt bezegelen. Meer weten hoe Cooks & Cooking kan helpen? Neem contact met ons op via info@cooksandcooking.nl of bel 036 - 546 54 92.