Cooks & Cooking


E: info@cooksandcooking.nl

 


Instellingskok

Cooks & Cooking is gespecialiseerd in het organiseren van personeel voor de Instellingskeuken, Horeca en Catering. Of dit nu voor één dag of voor meerdere maanden is. Met ons uitgebreide ZZP netwerk vervullen wij direct uw tijdelijke openstaande vacature. Door de jarenlange know-how, flexibiliteit en professionaliteit zijn wij in staat van uw probleem onze uitdaging te maken.

Wij detacheren voor u zeer ervaren instellingskoks, horeca- en catering koks. Stuk voor stuk vakmensen die hun sporen ruimschoots hebben verdiend in de praktijk. Hierdoor hebben we messcherp in beeld wat de ervaringen, de arbeidswensen en de talenten zijn van de koks. Daar maken we serieus werk van. Het gevolg is dat wij naadloos kunnen aansluiten bij uw wensen en behoeften.

Tarieven

  • Het basis uurtarief voor de door Cooks & Cooking gedetacheerde instellingskok is afhankelijk van uw afname. Bij afgifte van een automatische incasso ontvangt u een aantrekkelijke korting!!
  • Er worden, met uitzondering van de wettelijke feestdagen, géén onregelmatigheidstoeslagen berekend. Voor toeslag wettelijke feestdagen klik hier.
  • De reiskosten (woon-werkverkeer) bedragen per uitgeleende kracht € 0,27 per autokilometer met een maximum van 200 kilometer per werkdag.
  • Alle prijzen en tarieven zijn exclusief BTW.

Belangrijk

  • Cooks & Cooking werkt uitsluitend onder haar algemene voorwaarden.
  • Een afroep is voor minimaal 7 uur per dag.
  • Tot 5 dagen van tevoren is een afroep gratis te annuleren.

Ziekte of vakantie

Door gebruik te maken van de diensten van Cooks & Cooking kunt u als inlener zorgeloos het hoofd bieden aan tal van onvoorziene situaties zoals bijvoorbeeld ziekte of vakantie van het eigen personeel. Wij kunnen zowel op tijdelijke basis als voor langere tijd ervaren krachten leveren.

Cooks & Cooking helpt

Cooks & Cooking heeft medewerkers door het hele land. Hierdoor kunnen reiskosten en reistijden beperkt blijven. Meer weten hoe Cooks & Cooking kan helpen? Neem contact met ons op via info@cooksandcooking.nl of bel 036 - 546 54 92.