Cooks & Cooking


E: info@cooksandcooking.nl

 


Goed regenereren van gerechten is een kunst

Het serveren van kwalitatief goede, gezonde en lekkere maaltijden is essentieel voor zorginstellingen. Zorgorganisaties kunnen zich immers onderscheiden middels de maaltijdvoorziening. Toch gaat er door
gebrek aan kennis veel mis bij het regenereren van gerechten, de logistiek, het bestellen, het opzetten van restaurants en het gastheer/vrouwschap van de restaurantmedewerkers.

Training levert besparing op

Er wordt veel bezuinigd in de zorg, maar lang niet altijd op de juiste plekken en vaak niet vanuit de praktijk. Gevolg is dat er problemen ontstaan waarvoor dure adviesbureaus worden ingehuurd die van bovenaf komen adviseren. Achteraf blijkt vaak dat er tonnen moeten worden uitgegeven om de gecreƫerde situatie weer terug te draaien. Zaken die vooraf uit de praktijk al kenbaar zijn gemaakt komen niet in de uiteindelijke plannen voor, waardoor er keuzes worden gemaakt die bij voorbaat al de plank volledig misslaan. Onze mensen komen van de werkvloer en kunnen op gelijk nivo en vanuit de praktijk communiceren. Door de ervaring, opgedaan bij tientallen verschillende locaties hebben ze een brede en objectieve kijk op zaken.

Oplossen van problemen bij regenereren

Cooks & Cooking kan u helpen bij het oplossen van uw problemen bij het regenereren van gerechten. U hoeft alleen maar even contact met ons op te nemen op 036 - 546 54 92 of info@cooksandcooking.nl